Beställ

Hur mycket kan jag tjäna på Affiliate marknadsföring

Exakt hur mycket du kommer att tjäna på affiliate annonser är givetvis mycket svårt att uppskatta, då det beror på en rad olika faktorer, så som hur många besökare du har, vad för sorts annonser du har, vad villkoren för att du ska få betalt för är och så vidare.

Dock kan man säga att hur mycket affiliateinkomster du får in beror mycket på hur mycket tid du kan lägga på utveckling och marknadsföring av sidan. Ju mer tid du kan lägga på detta, desto mer kommer du förmodligen att tjäna på det, då en väl utformad och marknadsförd sida givetvis drar in mer pengar än en som bara lämnas vind för våg åt sidan.

Det är också svårt att komma upp i stora affiliateinkomster om man bara har en enda sida, för att tjäna på affiliate krävs det normalt att du har flera sidor, inom samma eller olika ämnen. Det är också mycket riskabelt att satsa allt på ett kort så att säga.

För de flesta är det relativt enkelt att få ihop ett par hundra i månaden i affiliateinkomster, men är det de stora beloppen du vill komma upp i bör du räkna med att detta tar tid, och kräver en hel del av dig själv. De som klarar av att tjäna på affiliate i stor grad är de som jobbat med denna inkomstmetod under en längre tid.

Print icon Print this page

Our Partner Sites