Beställ

Hitta affiliate företag som passar dig

Om du bestämt dig för att satsa på affiliate marknadsföring är förstås den första utmaningen att hitta affiliate företag som passar din sida, vare sig detta är en sida du redan har eller om du ska skapa en ny.

Det bästa sättet att hitta företag eller nätverk som erbjuder affiliate möjligheter är dels att söka efter dem i sökmotorer, det finns flera svenska nätverk du kan använda dig av. En smart ide kan vara att anmäla sig till flera olika av dessa nätverk, då de erbjuder affiliate möjligheter av olika slag, och har olika sorters villkor. Att hitta affiliate företag på nätet behöver nämligen inte betyda att du hittar ett som du blir nöjd med. Och det bästa sättet att ta reda på om deras annonser och villkor passar just dig är att gå med, då får du all information du behöver för att kunna avgöra detta, och du kan också testa dig fram med olika annonser för att hitta affiliate företag som erbjuder just de annonser och de villkor du söker.

Skulle du inte vara nöjd med ett företag eller nätverk efter att du provat dem är det bara att leta vidare. Det finns som sagt många som erbjuder affiliate möjligheter, så du behöver inte hålla fast vid den sida du först valde bara för att.

Exempel på svenska affiliatenätverk är bland annat Affiliator, Frossle och Adtraction.

Print icon Print this page