Beställ

Tjäna pengar med hjälp av affiliatemarknadsföring

Om du har en hemsida finns det flera olika sätt att tjäna pengar på den. Ett av de mest populära sätten, och ett som garanterat fungerar, är dock att placera så kallade affiliate annonser på sin sida.

Affiliatemarknadsföring innebär att du marknadsför någon annans produkt/er eller tjänst/er på din sida och får betalt för detta. Enkelt uttryckt kan man säga att du får provision på denna produkt eller tjänst så fort den säljs om besökaren som skaffar produkten eller tjänsten skaffat den via din sida.

Man kan bli affiliate inom en rad olika områden, numera finns det nästan affiliate annonser och affiliateprogram inom alla möjliga tänkbara områden. Affiliatemarknadsföring är också lätt att komma igång med, och det finns många människor som tjänar stora belopp genom att ha affiliate annonser på sina sidor, varje månad.

Du behöver inte heller skaffa någon kundtjänst eller någon expertkunskap om produkten du säljer, och ofta hjälper affiliateföretagen dig en hel del när du vill komma igång. Denna typ av marknadsföring passar därför de allra flesta som har en eller flera hemsidor, oavsett förkunskaper.

Print icon Print this page